Author Topic: LS-XH1.0TL NAS will not accept password after firmware update  (Read 22977 times)

jcsmith1000

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
LS-XH1.0TL NAS will not accept password after firmware update
« on: October 17, 2011, 10:14:23 pm »

My NAS went into EM mode. I followed instructions to upgrade firmware to 1.54 and now the password will not be accepted and the default will not work either.  I can see the HDD in the NASNavigator. All the data appears to still be intact, however I cannot get past this password problem.  When I try to map the drive I get the error: Failed mapping. Remote default share is missing.  I saw where a few others had this issue and were sent a file to fix their issue.  I would appreciate the fix... Thank you.


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #1 on: October 19, 2011, 09:16:43 am »
I'll email you a resolution later.
PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

jcsmith1000

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: LS-XH1.0TL NAS will not accept password after firmware update
« Reply #2 on: October 19, 2011, 07:47:50 pm »

Davo,

Your recovery file worked. Why won't Buffalo post the fix in the support section? Just doesn't make sense to me.  So many people have had this problem with this product. (Spent most of the weekend and this week banging my head against the desk trying to figure it out.) Shame on you Buffalo!!!

 

Thank you so much Davo. You are a life saver...

 

jcsmith1000


ethome

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #3 on: October 20, 2011, 02:29:40 pm »

Hi davo,

I have the same problem as our men up here I own a Linkstation LS-CH1-OTL-V2 .

Could you send me your resolution to.

I would be very great full.

Or point me in some direction  where to find this.

 

Cheers 

Erwin


ethome

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #4 on: October 23, 2011, 10:45:23 am »

Thank you davo

 

It worked perfect also over wifi:-)

And why is this not shared by Buffalo .

Its so easy .

My whole weekend I tried to fix this.

 

Thank's for your fast help:smileyvery-happy:

 


sitchey

  • Calf
  • *
  • Posts: 16
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #5 on: October 23, 2011, 10:49:39 am »

Hi Davo

 

Im having the same probs here.  Could you also send me ?your fix please?

 

thanks


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #6 on: October 23, 2011, 11:17:59 am »

PM me your email address.

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

sitchey

  • Calf
  • *
  • Posts: 16
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #7 on: October 23, 2011, 11:30:33 am »

done


sitchey

  • Calf
  • *
  • Posts: 16
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #8 on: October 23, 2011, 12:20:28 pm »

Dave you are a genius!!

 

This worked a treat on my LS-WVL104.

 

Followed the intructions and it reset the password after 1 min

 

I was then able to login using the default user and p/w via the web admin.  When I logged in I was then able to run the firmware update to installed 1.54 on the NAS.

 

Thanks again


nigelharper

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: L'S-XHTML NAS will not accept password after firmware update
« Reply #9 on: October 25, 2011, 05:27:04 pm »

Hi Dave,

 

Are you the man with the answers?  I have a LS-WXLF17 that was accidentally powered down and went into EM.  I updated the firmware to v1.54 and have since not been able to map to the share.

 

Failed mapping.

Remote default share is missing.

 

But the HDD and data look like they are still there using the NasNavigator and I can see the share by logging on with the defaults via IE, I am just not able to browse.  I have also tried a direct connection and adjacent IP addresses to no avail;  I'm stumped.

 

Can you help me, please.  Thanks,

Nigel


nigelharper

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #10 on: October 25, 2011, 05:36:29 pm »


Hi Dave,

 

Are you the man with the answers?  I have a LS-WXLF17 that was accidentally powered down and went into EM.  I updated the firmware to v1.54 and have since not been able to map to the share.

 

Failed mapping.

Remote default share is missing.

 

But the HDD and data look like they are still there using the NasNavigator and I can see the share by logging on with the defaults via IE, I am just not able to browse.  I have also tried a direct connection (minus router) with adjacent IP addresses and all firewalls turned off to no avail;  I'm stumped.

 

Can you help me, please.  Thanks,

Nigel


taka

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #11 on: October 31, 2011, 09:20:49 am »

Dear Davo,

 

I have exactly the same problem with jcsmith1000?, but on LS-CH1.0TL.

Everything looks OK except it doesn't remember default password.

 

I wonder if the solution you provided to him will also work for me.

 

Could you please tell me how it can be fixed?

 

Thank you,

 

Taka


taka

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #12 on: October 31, 2011, 09:31:02 am »

Dear Davo,

 

I will PM you my e-mail address...

 

 

Regards,

Taka


Sejer

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #13 on: November 22, 2011, 03:32:39 pm »

Hi

 

I have the same problem here i Denmark. My NAS went into EM mode. I followed instructions to upgrade firmware to 1.54 and now the password will not be accepted and the default will not work either. My Nas is a LS-wx2,0 TL-R1. Is there a solution for me too.

 

I will send a PM to Davo and hope for help.

 

Yours sincerely


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: LS-XH1.0TL NAS will accept password after firmware update
« Reply #14 on: November 23, 2011, 08:58:45 am »
Sorry, I haven't had time to respond to any PMs in the last couple if weeks. I will try and respond to all of them in the next day or two :-)
PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.