Author Topic: Time Machine works in ethernet cable, doesn't works in wifi  (Read 871 times)

wii2

  • Calf
  • *
  • Posts: 2

??I just bought LS-VL NAS which is a nice product with cheap price.
I don't know why this tricky question.
ethernet cable - connect shared folder and time machine is fine
wifi - connect shared folder is fine and cannot connect time machine

I just using ethernet cable for my first time of time machine. How comes it cannot change the other method to connect time machine.

 

 

 

 


Jotin

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 4201
Re: Time Machine works in ethernet cable, doesn't works in wifi
« Reply #1 on: May 30, 2011, 10:27:59 am »

Did you set up time machine using the wifi mac address or the ethernet cards mac address?


wii2

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: Time Machine works in ethernet cable, doesn't works in wifi
« Reply #2 on: May 30, 2011, 11:40:04 am »

I use ethernet cards mac address!

 

so what can I do if I want wifi backup?


Jotin

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 4201
Re: Time Machine works in ethernet cable, doesn't works in wifi
« Reply #3 on: June 02, 2011, 08:22:39 am »

You will have to set up the back up again with the wifi's MAC address.


ms

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
Re: Time Machine works in ethernet cable, doesn't works in wifi
« Reply #4 on: October 27, 2011, 05:23:18 am »

With firmware 1.54 + Linkstation CH-Lv2 + osx 10.6.8. i have the exact same problem as wii2: no Time Machine on wifi.

And with firmware 1.54 it is no longer possible to alter the MAC address manually!