Author Topic: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)  (Read 1798 times)

Saetta

  • Calf
  • *
  • Posts: 7

Hello. I have a problem, I can not access the LinkStation Live from the iPhone and iPad through the WebAccess application / WebAccess HD. The error is: "WebAccess version 2.0 or not supported early." 

 But I have installed version 2.2.

 

Through browser everything works but not App.


 What is the problem? 

 Help!


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #1 on: October 05, 2010, 09:03:25 am »

Whats the model number and firmware vesion of the linkstation?

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

Saetta

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #2 on: October 05, 2010, 02:30:28 pm »

Model LS-CH1.0TL-EU

 

Firmware 1.24

NasNavgator 2.26

 

I use on mac os x 10.5

 

Thank's.


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #3 on: October 05, 2010, 04:11:19 pm »

You need to update the firmware, you are still using the older version of web access which is not compatible with the app. This will have to be done from a Windows OS, not a MAC.

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

Saetta

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #4 on: October 05, 2010, 05:09:30 pm »

how to?

Tk's


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #5 on: October 05, 2010, 05:18:38 pm »

Connect your PC/laptop to your router, make sure the Linkstation is connected into the same router, deactivate all anti virus and firewall software on the PC/laptop.

 

Download the latest firmware from the Buffalo site (*if your located in Italy then use the following link:http://www.buffalo-technology.com/support/getfile/?LS-%28W%29X_series-fw134.zip)

 

Unzip the firmware to your desktop, run the LSUpdater.exe file => Update.

The process should take 10 - 15 minutes.

 

NB: Although the above process should not erase any data a backup is recommended before proceeding.

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

Saetta

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #6 on: October 06, 2010, 05:06:40 am »

Problem solved. 

 Thanks to your help.

 

Saetta


Nikinp

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #7 on: October 24, 2010, 03:50:18 pm »
hi, I have HS-DHGL500 with firmware 2.11 according to nas navigator. I get the same message for iPhone and iPad. There is a 2.11b firmware on the website. Is this what I need or is my nas not supported. Thanks

davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #8 on: October 24, 2010, 04:28:52 pm »

 


Nikinp wrote:
hi, I have HS-DHGL500 with firmware 2.11 according to nas navigator. I get the same message for iPhone and iPad. There is a 2.11b firmware on the website. Is this what I need or is my nas not supported. Thanks

web access 3.0 is not available on your Linkstation or the app will not work with it.

 

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

phc

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #9 on: October 29, 2010, 04:54:32 am »

Hi.

Can I ask what Iphone App you are using for this?

The new Webaccess i is not supposed to work with LS-models at all.

 

http://www.buffalotech.com/press/releases/buffalo-announces-free-nas-webaccess-iphone-and-ipad-apps/

 

Webacess i is the only app I can find in the AppStore.

 

Thanks

Peter


Nikinp

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #10 on: December 11, 2010, 11:20:54 am »

Is there no type of update I can do on my Nas to get this to work?

Nikinp


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #11 on: December 12, 2010, 06:59:28 am »

 


Nikinp wrote:

Is there no type of update I can do on my Nas to get this to work?

Nikinp


No, your unit has been discontinued for quiet some time.

 

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

sathishhenry

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #12 on: July 25, 2011, 03:22:32 pm »

I have LS-WTGL/R1-V3 F/W 3.03?. But when I try to connect using my iPhone it gives an error as "Web access 2,0 or earlier not supported" Can you help me. please


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: WebAccess error with iPhone3Gs and iPad: help me, please (from italy)
« Reply #13 on: July 25, 2011, 03:54:18 pm »

sathishhenry wrote:

I have LS-WTGL/R1-V3 F/W 3.03?. But when I try to connect using my iPhone it gives an error as "Web access 2,0 or earlier not supported" Can you help me. please


web access 3.0 is not available on your Linkstation?, your unit is not compatible with the app.

PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.