Author Topic: Terastation mount problem setopbox  (Read 2686 times)

954rr

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Terastation mount problem setopbox
« on: December 05, 2008, 03:40:24 pm »
   

Hi,

 I have a Terastation HD-H1.0TGL/R5 connected on my lan, it works great.

Is it possible to connect with my setopbox (dreambox 7000S), it is a linux box.

I can connect the setopbox to my pc with nfs or cifs.

 

I have tried  to connect but it won't work.

 

Greetings


Paul

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1223
Re: Terastation mount problem setopbox
« Reply #1 on: December 05, 2008, 04:38:59 pm »
what model of the TS do you have and what firmware are you running?

954rr

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: Terastation mount problem setopbox
« Reply #2 on: December 06, 2008, 02:46:15 am »
   

It is firmware 2.16

Model: HD-H1.0TGL/R5


Colin137

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1125
Re: Terastation mount problem setopbox
« Reply #3 on: December 06, 2008, 11:27:04 am »

How are you trying to connect using the Linux box, and what error messages do you get? Try using this mount command as root:

 

mount -t smb //ip_address_of_terastation/name_of_share /path/to/mountpoint

Message Edited by Colin137 on 12-06-2008 11:29 AM

954rr

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: Terastation mount problem setopbox
« Reply #4 on: December 06, 2008, 12:28:58 pm »
   

Hi, thanks for reply

 

It works with Cifs, i give the input through a webbrowser from the dreambox.

The problem was, i forgot to enable the authorisation of the map.

 

Thanks


Colin137

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1125
Re: Terastation mount problem setopbox
« Reply #5 on: December 06, 2008, 01:12:04 pm »
Glad to hear it's working.