Author Topic: utorrent web ui issue after 1.31 update  (Read 7177 times)

sjbvgraham

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #15 on: July 26, 2010, 06:00:19 am »

Hello, 

 

  Has this been resolved yet? 

I have the same problem. 

 

 Have tried v1.33 then downgraded to v1.31.  No luck adding torrents at all!  It worked great with v1.10.  The interface wasn't great but at least it worked!

 


Dustrega

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1394
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #16 on: August 06, 2010, 05:19:47 pm »

When you attempt to access the interface what is the URL you're typing into your browser?


kennon

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #17 on: September 13, 2010, 04:53:39 am »

I'm having this exact same issue with my LinkStation LS-CHL-V2. I just upgraded to the latest firmware (v1.34) and with the new uTorrent GUI, I cannot add new torrents. I've tried in Google Chrome, Safari, and Firefox.

 

I looked in my browser error log and the add torrent dialog calls the URL http://192.168.1.12:9090/gui/?token=HNFhaIVzCpx0HJbAMgXm8Co4an9JOHo2gubdrPJe4JEXAzFpM7g3kFfyjUw=&action=add-file

 

but the response body from the linkstation on this URL is simply "invalid request".

 

I'm opening the webgui via the url http://192.168.1.12:9090/gui/

 

I'm able to edit/save the settings, etc, but not able to add new torrents (adding a torrent via a URL results in the same invalid request error).

 

Using a proxy http debugger, these are the headers for the add file request:

 

 POST /gui/?token=fNsyRL4P6KVryFwrSePXQk4T4b1JOHo2gubdrPJe4JEXAzFpM7g3kHzzjUw=&action=add-file HTTP/1.1
Host192.168.1.12:9090
Originhttp://192.168.1.12:9090
AuthorizationBasic YWRtaW46
Content-Length17339
User-AgentMozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_4; en-us) AppleWebKit/533.17.8 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.1 Safari/533.17.8
Content-Typemultipart/form-data; boundary=----WebKitFormBoundaryQbQRR4XBfPIDsL2F
Acceptapplication/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
Refererhttp://192.168.1.12:9090/gui/
Accept-Languageen-us
Accept-Encodinggzip, deflate
CookieGUID=VExd2e5yoLk5u7bhUwM7
Pragmano-cache
Connectionkeep-alive

 

And the response:

 

invalid request

 

I've tried changing the localization settings (no difference), tweaking most of the settings, but nothing appears to work.

 

Any news on when this problem will get fixed?

 


gratabb

  • Calf
  • *
  • Posts: 8
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #18 on: September 14, 2010, 02:43:10 pm »

I too had this problem, i have just bought a linkstation LS-CHL-V2 and updated the firmware to 1.34 before using the old torrent interface as i normally use utorrent anyway. when i did try using utorrent on the linkstation i couldnt add torrent files either but as it was slightly different i thought i was doing something wrong, i spent ages checking preferences, changing passwords, initialized many times and re-tried, then all of a sudden it started working and i can add torrents and they download, BUT! once downloaded they can seed and they are still in my utorrent interface but they are not in the specified folder or anywhere else on the linkstation or laptop and i think it could be linked to the original problem of not being able to add torrents. I have asked if anyone has any ideas but no replies, i am very interested to see if anyone has any solutions for either of these probs?

many thanks

LS-CHL-V2

firmware 1.34

utorrent 0.370


skinkelinken

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #19 on: November 05, 2011, 03:08:19 am »
Has this problem been resolved? I have the same problem with my linkstation. Had the problem when I first set up the NAS but it got fixed once the Webbaccess got set up formsome reason.

Last night I couldn't ad files again and found his thread

skinkelinken

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #20 on: November 05, 2011, 08:45:31 am »

Latest firmware solved the problem for me


drmemory

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1147
Re: utorrent web ui issue after 1.31 update
« Reply #21 on: November 07, 2011, 11:12:21 am »

the latest FW is 1.54 for the LS-CHL, version 2