Author Topic: powering down despite manual mode (LS Pro2)  (Read 3287 times)

kurkista

  • Calf
  • *
  • Posts: 6
powering down despite manual mode (LS Pro2)
« on: November 24, 2008, 01:28:20 am »
   

Hei,

 

my LSP2 at home will eventually power down even in the power mode "Manual" and won't wake up when I try to connect to it either via ftp or buffalonas.com, it's frustrating. Can't access my files from work. Anyone with a solution? Please?

 

At home I've noticed that the LS will power down randomly but wake up again when I use my iMac eventhough the power switch is in Manual mode.

 

(the LS P2 is connected to an apple AirPort Extreme which again is connected to the net through a Motorola cable modem.)

 

thanks in advance

 


Paul

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1223
Re: powering down despite manual mode (LS Pro2)
« Reply #1 on: November 25, 2008, 09:25:03 am »
What firmware are you running on it?  You may want to update the firmware on the unit.

kurkista

  • Calf
  • *
  • Posts: 6
Re: powering down despite manual mode (LS Pro2)
« Reply #2 on: November 25, 2008, 10:58:49 am »
   Hi, thanks for answering. My LS runs firmware 3.07. I checked and noticed it is the latest version. What else can be done?

Paul

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1223
Re: powering down despite manual mode (LS Pro2)
« Reply #3 on: November 26, 2008, 09:03:46 am »

I would flash the firmware removing any possible corruption, if this does not work then set up an RMA with your local support.

 

http://forums.buffalotech.com/buffalo/board/message?board.id=0101&message.id=277&query.id=13954#M277

 

above is a link on how to force flash the firmware with the same version. 


kurkista

  • Calf
  • *
  • Posts: 6
Re: powering down despite manual mode (LS Pro2)
« Reply #4 on: December 08, 2008, 05:53:17 am »
   

thanks Paul,

 

anyhow, I just got a brand new linkstation from the vendour after the had checked the hardware.

 

 

I hope this one will work.


Paul

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1223
Re: powering down despite manual mode (LS Pro2)
« Reply #5 on: December 08, 2008, 12:38:11 pm »

let me know if you have any issues