Author Topic: HELP 6 red flash on LS-WXL Series  (Read 254 times)

tbull

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
HELP 6 red flash on LS-WXL Series
« on: March 13, 2021, 09:24:14 am »
Hi
I need to install 2 new disks on Buffalo LS-WX2. OTL/R1-EU
when i power on after a blue blinking it come to red flash (as topic 6 times)
I tried all the guides I found on the web and on this forum.... without success :(
but everytimes without an tftp boot recovery  versions for LS-WLX   because I can't find it. can someone help me?
thank you

i am using two mbr disks without partitions

thank you
Giovanni

1000001101000

  • Debian Wizard
  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 929
  • There's no problem so bad you cannot make it worse
Re: HELP 6 red flash on LS-WXL Series
« Reply #1 on: March 13, 2021, 11:40:52 am »
This thread includes how to get recovery files and a few options for performing the https://forums.buffalotech.com/index.php?topic=30419.0

tbull

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: HELP 6 red flash on LS-WXL Series
« Reply #2 on: March 14, 2021, 01:05:24 pm »
Thanks for your reply.
I tried again even if I didn't think I could solve it, but redoing the procedure from the beginning I noticed that in the extraction of the ulmage file, there were two .buffalo files ( uImage-88f5182.buffalo and uImage-lsp.5.x.buffalo)

I tried with the one different from the one used for all the previous restores and it worked!

uImage-lsp.5.x.buffalo was the right file!

my nas now is working again :)
best regards
Giovanni