Author Topic: Help with this product Buffalo 3TB LinkStation Live, NET0073982, model LS-X3.OTL  (Read 3420 times)

Morph3o

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Good morning to the entire Buffalotech community, I have a problem with a product that my father bought in 2011 in the United States but my father died and left this article in my possession https://www.amazon.co.uk/Buffalo- LS-X3-0TL-EU-LinkStation-Live-Desktop / dp / B005SK0FHK
I am trying to make it work but apparently I am missing some software to make it work, I only have the product, no software, I hope your help thanks.




1000001101000

  • Debian Wizard
  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 835
  • There's no problem so bad you cannot make it worse
User manuals and software are here:
http://buffalo.jp/support_ap/support/products/ls_xl.html

If it's working it should be as easy as using NasNavigator to figure out the ip address and then navigating to the web interface to manage it assuming you know the password (I believe the default is "password).

The user manual has info about how to do things like reset that password if needed.

Morph3o

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Thanks for answering, Here I send you some images of the error that I get when I install the Firmware, and navigator2 cannot find the server or hard drive



davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5958
Is the blue LED on the front solid or flashing?
PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

Morph3o

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
If a green light flashes but you have it, it is in the back where you have the internet cable installed

1000001101000

  • Debian Wizard
  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 835
  • There's no problem so bad you cannot make it worse
There is an LED on the front which should indicate the status.

The meaning of the codes can be found in the manual:
https://www.buffalotech.com/products/linkstation-live-ls-x