Author Topic: Web Access Help  (Read 1875 times)

christarry85

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Web Access Help
« on: September 22, 2009, 02:35:52 am »
   

I'm trying to set-up web access on my Linkstation Live, but can't seem to get it to work.

 

I have set my router to forward port 9000 to the local IP address on the linkstation and when I go on canyouseeme.org it manages to communicate with port 9000.

 

Whilst on a PC on the network going to www.buffalonas.com/myname takes me to the web access screen correctly.

 

However if I try and access it from outside of my network it re-directs to my IP address followed by :9000 but then displays web page not found.

 

Any ideas?.

 

Thanks,

Chris


JoshC

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1110
Re: Web Access Help
« Reply #1 on: September 22, 2009, 06:06:16 am »
What kind of router do you have.  It seems that you might be double natting.

christarry85

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: Web Access Help
« Reply #2 on: September 22, 2009, 07:34:38 am »
   Thanks for the reply, it's a Belkin Router with built in ADSL modem.

JoshC

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1110
Re: Web Access Help
« Reply #3 on: September 22, 2009, 07:52:13 am »
You might be double natting.  Which means you are running through two firewalls.  You will need to call the router manufacturer and check.

christarry85

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: Web Access Help
« Reply #4 on: September 23, 2009, 02:03:13 pm »
   

Spoken to Belkin who are adamant that as it is a combined router and modem then it can't be double nating.

 

Any ideas?


christarry85

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: Web Access Help
« Reply #5 on: September 24, 2009, 02:35:40 am »
   

The plot thickens, when I go to buffalonas.com it redirects me to an IP address and then says cannot be found.

 

However if I swap port 9000 for port 8080 (BT client) then this loads up prefectly from outside the network.

 

Any ideas?


JoshC

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1110
Re: Web Access Help
« Reply #6 on: September 24, 2009, 02:54:29 am »
PM me your info.  Your buffalonas.com name and make a separate account with a usernam/password and send that to me also. let me see how it redirects on my end.