Author Topic: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)  (Read 18880 times)

Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #90 on: January 07, 2010, 08:11:39 pm »
   

Yes, NAS power is switched in "ON" mode, but error still happens.

A window says "Möchten Sie, dass das Programm "NASNavigator 2.app" eingehende Netzwerkverbindungen akzeptiert?"

When i click on "Erlauben" NAS Navi unexpected quits.


sievert

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #91 on: January 08, 2010, 08:59:32 am »
   

Hi folks,

 

after 5 days of testing, 2.23 works !!!!!!! on OS 10.6.2.

 

Thanks a lot for the "japanese link" I'll send a notice to the german buffalo support, they are still waiting for 2.22 (as we know doesn't work)

 

See You again with 10.6.3 ???

 

Kay


utee05

  • Calf
  • *
  • Posts: 11
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #92 on: January 08, 2010, 09:03:03 am »
   

I too have had success using the Japan release of 2.23 NasNavigator.


cedric3006

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #93 on: January 10, 2010, 05:21:22 am »
   

Here in France, I also use the Japanese version under OS X 10.6.2 and it works perfectly !

No error and Nas is starting automatically.


JoshC

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1110
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #94 on: January 11, 2010, 05:23:29 am »

We are still waiting for the Firmware for the US site.  Thank you for your Patience


Orlando

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #95 on: January 28, 2010, 11:49:55 am »
   

I tried NasNavi 2.22 from the european site and 2.23 from the japanese site on my mac on snow leopard - both do not wake up my linkstation quad.

When I use the wakeonlan software the linkstation does react. It seems that it stays on even if I quit the wakeonlan software, but the nasnavigator2 stays open - but I am not quite sure. 

I shut the Linkstation down yesterday, but when I came back today, it was on again.

One problem may be, that I am in a huge Network at the University - is there a possibility to narrow the wake-on-lan signals down, so my linkstation only recognizes orders from my computer? I do have a static IP...

Are there any settings I can make to influence the autopower mode?

I could not find anything...

 

Edit:

It does not stay on, when only the nasnavigator2 runs...

It shuts itself down after a while...


Orlando

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #96 on: February 03, 2010, 05:15:55 am »
   

Any News? Updates?

 


savermoon

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #97 on: March 05, 2010, 11:49:55 am »
   

NAS Navigator2 (Macintosh) Ver.2.26

Download: http://buffalo.jp/download/driver/hd/nasnavi-mac.html


Orlando

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #98 on: March 16, 2010, 09:51:33 am »
   

I tried v.2.26 - unfortunately it still does not react...

 

going back to manual mode....