Author Topic: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)  (Read 18902 times)

Steve247

  • Calf
  • *
  • Posts: 12
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #75 on: December 18, 2009, 02:16:25 pm »
   

Has anyone been able to extract the new version of NasNavigator 2" for mac, it's "nasnavi-222.dmg.zip", in the downloads?? I get an error 1?


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #76 on: December 18, 2009, 02:49:37 pm »
   

i`m able to download and extract nasnavi 2.22 for mac

But these software does not find a NAS and it quits with an unexpected error.

Otherwise i can send it to you, if you give me your email.


Steve247

  • Calf
  • *
  • Posts: 12
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #77 on: December 18, 2009, 04:05:24 pm »
   

private message sent with my email. I actually called support and they couldn't help me.


savermoon

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #78 on: December 20, 2009, 01:57:55 am »
   

NasNavigator 2.23 works at my macbook air and the linkstation pro dou perfekt

 

http://buffalo.jp/download/driver/hd/nasnavi-mac.html


Aquar1us

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #79 on: December 20, 2009, 11:27:15 am »
   

 


savermoon wrote:

NasNavigator 2.23 works at my macbook air and the linkstation pro dou perfekt

 

http://buffalo.jp/download/driver/hd/nasnavi-mac.html


 

 

I'll second that. Installed v2.23 and it appears to be working OK on my MacBook Pro.

 

Gonna keep my copy of WakeOnLan just in case, that worked great as an alternative. What was so difficult Buffalo?


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #80 on: December 20, 2009, 01:45:07 pm »
   

Whats the japanese word for DOWNLOAD ;-) ? 


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #81 on: December 20, 2009, 01:55:46 pm »
   

Oh, i found it!

But this version also crashes by searching the nas ;-(


halmir

  • Calf
  • *
  • Posts: 9
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #82 on: December 21, 2009, 11:25:57 am »
   

Why are there still non working versions of NasNavigator on the US and the european homepage ?

Can't believe that - what a messy company !

I am still waiting for an answer from their support.


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #83 on: December 22, 2009, 01:31:05 pm »
   

Is anybody outside with an working version of nasnavi under 10.6?


guzzit3

  • Calf
  • *
  • Posts: 3
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #84 on: December 22, 2009, 03:36:05 pm »
   

Yes version 2.23 works perfectly with 10.62


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #85 on: December 26, 2009, 01:42:38 pm »
   

Merry X mas and a happy new working NAS Navigator :smileyvery-happy:


sievert

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #86 on: December 28, 2009, 08:13:03 am »
   

please post the link for the 2.23

 

Thanks

 

Kay


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #87 on: December 28, 2009, 03:31:44 pm »
   

http://buffalo.jp/download/driver/hd/nasnavi-mac.html

 

then scroll down and use the colored download button 


Macsimpsons

  • Calf
  • *
  • Posts: 18
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #88 on: January 07, 2010, 09:32:39 am »
   

Hello!

 

What can be the reason, why NasNavi 2.23 tries to find a NAS, does not find the nas but quits unecpected.

 

Thank you

 

Bernhard


Memoryman

  • El Toro
  • ****
  • Posts: 279
Re: MAC OS X (10.6) does not recognize Linkstation Live (LS-CHL)
« Reply #89 on: January 07, 2010, 10:36:39 am »
   

is your NAS power switch in "ON" mode, the first time you open up Mac NASNavi? After NASNavi detects the NAS, you can set the NAS power switch to auto-mode?

 

We're pushing Japan to send the final English version of 2.23 to the US and Europe.