Author Topic: LS220D remote access to Share folders is OK but not to files within  (Read 250 times)

user659

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
LS220 working fine when accessed locally. Cannot access any data files remotely. I have set up port forwarding.

I can access public Share folders and files via Android phone and tablet (connected to the Wi-Fi)  when using Webaccess App but when accessing instead via Android Chrome and the buffalonas.com website I can get to the LS220 and see the public Share folders but cannot open the folders to get at the files.  I just get a Loading message that never stops.

Of interest, when I am working locally and access the LS220 via android devices and I use  buffalonas.com in Chrome App  to access my Shares it all works. Interestingly  I notice that the URL that is generated is http://(my own IP):(the external port number)/ui/#/

But when I try to access remotely from an android using the same approach the URL generated is slightly different. It is http://(my own IP):(the external port number)/st/   That link results in accessing the Share folders but won't open them to get at the files. I just get the Loading message.



Pierce12

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
LS220 working fine when accessed locally. Cannot access any data files remotely. I have set up port forwarding.

I can access public Share folders and files via Android phone and tablet (connected to the Wi-Fi)  when using Webaccess App but when accessing instead via Android Chrome gimp freejobalert notepad++ and the buffalonas.com website I can get to the LS220 and see the public Share folders but cannot open the folders to get at the files.  I just get a Loading message that never stops.

Of interest, when I am working locally and access the LS220 via android devices and I use  buffalonas.com in Chrome App  to access my Shares it all works. Interestingly  I notice that the URL that is generated is http://(my own IP):(the external port number)/ui/#/

But when I try to access remotely from an android using the same approach the URL generated is slightly different. It is http://(my own IP):(the external port number)/st/   That link results in accessing the Share folders but won't open them to get at the files. I just get the Loading message.
Facing similar issues here too. Help is appreciated.

Thanks in advance.
Regards,
Pierce.
« Last Edit: July 20, 2019, 02:53:02 pm by Pierce12 »