Author Topic: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1  (Read 280 times)

Galacticos

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« on: April 15, 2019, 08:43:23 am »
Does anyone have link download firmware 1.07 for LS-CHL v1? I have one but now virus have destroyed the firmware. So now i need to re download this firmware. I'm really appriciate!
Thanks for helping me!

davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5947
Re: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« Reply #1 on: April 15, 2019, 10:39:50 am »
Why do you specifically need that version?
PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

Galacticos

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
Re: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« Reply #2 on: April 15, 2019, 05:51:00 pm »
Why do you specifically need that version?
Because i've searched and know that's the lastest firmware for LS-CHL v1. I can't find any firm for this one on internet. I've also try 1.74 on buffalo page but it still cant recognize chl v1!

1000001101000

  • Debian Wizard
  • Buffalo
  • ***
  • Posts: 217
  • There's no problem so bad you cannot make it worse
Re: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« Reply #3 on: April 15, 2019, 06:29:51 pm »
Version 1.12 for the ls-chlv1 can be found at:
http://buffalo.jp/support_ap/support/products/ls_chl.html

Galacticos

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
Re: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« Reply #4 on: April 15, 2019, 11:39:47 pm »
Version 1.12 for the ls-chlv1 can be found at:
http://buffalo.jp/support_ap/support/products/ls_chl.html
Thanks for your kindness! But when i used this, it could find my CHL, but it had a error while i start update firmware!


Can u help me?

oxygen8

  • The Oxy-genuine article
  • El Toro
  • ****
  • Posts: 342
  • Giving you some breathing space.

Galacticos

  • Calf
  • *
  • Posts: 4
Re: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« Reply #6 on: April 16, 2019, 02:24:18 am »
i think, your disc is demaged

from
http://forum.nas-hilfe.de/buffalo-linkstation-pro-live-mit-bittorrent/acp-state-failure-nach-erfolgreichem-tftp-boot-recovery-t1217.html
As your quote, i've check HDD with crystaldiskinfo, the disk stills in good condition! And i'm also change other hdd, the error still like that!

oxygen8

  • The Oxy-genuine article
  • El Toro
  • ****
  • Posts: 342
  • Giving you some breathing space.
Re: HELP! I need firmware 1.07 for LS-CHL v1
« Reply #7 on: April 16, 2019, 03:15:56 am »
maybe it is a network problem or hardware demage on the nas

try a direct connection betwean the pc and the nas for tftp
whene the nas is staying with a solid blue led

read out the nas ip with nasnavigator
switch your pc from the 192.168.11.1 to a ip passed to the nas
flash the firmware