Author Topic: TeraStation 1400R- suddenly will not boot (5 beeps on start up)  (Read 866 times)

Tice

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
TeraStation 1400R- suddenly will not boot (5 beeps on start up)
« on: February 27, 2016, 07:56:15 pm »
I haven't done anything to it. one day I tried turning it on and it didn't boot and gave me 5 beeps. also i haven't updated the firmware because the nas navigator isn't working for me either (windows 8.1 and mac).

model number: TS1400R1204

any help would be appreciated thanks!


davo

  • Really Big Bull
  • VIP
  • *
  • Posts: 5950
Re: TeraStation 1400R- suddenly will not boot (5 beeps on start up)
« Reply #1 on: February 29, 2016, 06:24:43 am »
What is the error LED doing? Usually a beeping sound is not good at all.
PM me for TFTP / Boot Images / Recovery files  LSRecovery.exe file.

Tice

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: TeraStation 1400R- suddenly will not boot (5 beeps on start up)
« Reply #2 on: March 28, 2016, 04:49:55 pm »
The error LED isn't on but the info and power led are both blinking. Maybe its something with the power supply? Thanks for your help!

Eastmarch

  • 1500 Lb Water Buffalo
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 328
Re: TeraStation 1400R- suddenly will not boot (5 beeps on start up)
« Reply #3 on: March 28, 2016, 09:46:22 pm »
Contact support. Be sure to have your proof of purchase.
**A single copy of data, even on a RAID array, is NOT a backup! Hard drive failure is not a question of IF, but WHEN! Don't take my word for it, take Google's!**