Author Topic: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update  (Read 7174 times)

Colin137

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1125
Re: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update
« Reply #15 on: April 18, 2009, 04:46:21 pm »

eezzeee, create a shortcut to the NASUpdater.exe, right click on the shortcut, and the target field will look something like this:

 

"C:\Documents and Settings\User\Desktop\firmware folder\NASUpdater.exe"

 

Add a /force switch after the last doublequote:

 

"C:\Documents and Settings\User\Desktop\firmware folder\NASUpdater.exe" /force

 

Then save the shortcut. Make sure TSClient or NASNavigator is not running, then run the shortcut.


jhpeterson

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update
« Reply #16 on: April 18, 2009, 08:19:34 pm »
   

Colin137 -

 

No, i am not totally sure how to do this.  can i read up on it somewhere?


jhpeterson

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update
« Reply #17 on: April 18, 2009, 08:20:41 pm »
   

eezzeee -

 

all i can find on the site is the 2.16 update (the latest for my terastation) no back revs.  can you send a link?  thks.


eezzeee

  • Calf
  • *
  • Posts: 8
Re: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update
« Reply #18 on: April 19, 2009, 07:46:56 am »
   

I tried the /force switch without success. The updater still says that the TS that needs updating cannot be found, although I am still able to ping the TS while the updater is running.

 

jhpeterson 

 

I guess you might have a different TS then. I have the original Silver Terastation and when I select that in the Downloads Section I can download fw 2.00 and 2.16.

 

 


jhpeterson

  • Calf
  • *
  • Posts: 5
Re: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update
« Reply #19 on: April 19, 2009, 12:59:06 pm »
   

eezzeee -

i have terastation model HD-H1.0TGL/R5.  it sent me to the archive site from downloads for older versions, but when i got there this is all i found:

 

2005-06-23   112-104

 

i also do not see any .ini file to change so it doesn't check the version.  when i run the above, it just says no update required.

 


Dustrega

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1394
Re: HD-H1.0TGL/R5 6 red flashes after Firmware update
« Reply #20 on: April 23, 2009, 05:25:22 pm »

Try here instead to download the firmware then perform the following:

 

  1. Extract the files on to your desktop
  2. Right-click on the NASupdater.exe and choose Send to->Desktop (Create Shortcut)
  3. Right-click on the newly created shorcut and choose Properties
  4. In the target line outside of the quotes on the right side put in "/force" (minus quotes and with a space before the forward slash)
  5. Run the shortcut
Hope that works for you :)
Message Edited by Dustrega on 04-23-2009 05:27 PM