Author Topic: How to get your LinkStation CH/CL to work with Time Machine  (Read 17897 times)

jessekoury

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: How to get your LinkStation CH/CL to work with Time Machine
« Reply #15 on: June 28, 2009, 06:05:31 pm »
   forgot to mention i am using a mac 10.5.7 and a 1 tb linkstation 1.06 firmware

pixelwrangler

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: How to get your LinkStation CH/CL to work with Time Machine
« Reply #16 on: June 28, 2009, 07:44:56 pm »
   

Jerz-

 

Thanks for the info. I deleted everything and started from scratch, a clean slate if you will and finally got it going. Of course it still hasn't finished the initial backup yet being gawd-awfully slow. Makes me want to hard wire plug it in this first go-around, but I will wait it out and see. It is working and that is the important thing. I might pour coffee into it though, through an IV drip. :smileyvery-happy:

 

-P


jerzakie

  • Calf
  • *
  • Posts: 6
Re: How to get your LinkStation CH/CL to work with Time Machine
« Reply #17 on: June 28, 2009, 08:51:21 pm »
   

Jesse,

    Did you by chance put a quota (space limit) on your Time Machine share on the NAS?

Message Edited by jerzakie on 06-28-2009 08:51 PM

madscientist

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: How to get your LinkStation CH/CL to work with Time Machine
« Reply #18 on: September 04, 2009, 03:14:15 am »
   

Hi guys,

Just a message to say thank you for this article. I got TM working now by following your instructions.

 

It's a shame that the setting up guide by buffalo isn't as informative/useful - wasted a fair few hours yesterday trying to set it up with no avail.

 

Cheers,

 

 

mads 


JoshC

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1110
Re: How to get your LinkStation CH/CL to work with Time Machine
« Reply #19 on: November 30, 2009, 01:55:52 am »

*bump*