Author Topic: No left menu after GUI login LinkStation Mini  (Read 4122 times)

Bgateux

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
No left menu after GUI login LinkStation Mini
« on: May 11, 2009, 01:48:33 am »
   

Hello !

We have a linkstation mini LS-WS1.0TGL/R1 running Firmware 1.06.

We first had a problem with all menu displayed in Japanese, that we solved using the "Change Web GUI from Japanese to English" forum entry.

 

Now we can't see any menu when we login as admin.

The only display is the right column:

 

LinkStation Name LS-WSGL5FC

 

Model Name LS-WSGL/R1 F/W 1.06

 

IP Address 192.168.1.2

 

Current Date and Time 2009/5/11 9:44:20

 

HDD Space Used RAID Array 1 0.01 GB / 916.32 GB (0.00 %)
But I have no menu option on the left.
Any idea ?

Bgateux

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: No left menu after GUI login LinkStation Mini
« Reply #1 on: May 11, 2009, 04:29:54 pm »
   

I just wanted to add that I tried using IE & Firefox, with the same result.

Still no idea ?


Dustrega

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1394
Re: No left menu after GUI login LinkStation Mini
« Reply #2 on: May 17, 2009, 04:38:15 am »

Do you have any script blocking or countermeasure (i.e. Norton) software running? This can usually be a problem in displaying the CGI scripts the device uses to display its menus.

 

E: Just occurred to me that sometimes connecting to the web admin from a server environment can have the same issues as well. Please post back.

Message Edited by Dustrega on 05-17-2009 04:39 AM

Bgateux

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: No left menu after GUI login LinkStation Mini
« Reply #3 on: May 18, 2009, 01:08:08 pm »
   Hello ! We found the menu is working from anothe PC. I don't find any, and even added buffalotech as a trusted site, but this PC probably has a restriction somewherer. I'am searching where...

Bgateux

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: No left menu after GUI login LinkStation Mini
« Reply #4 on: May 18, 2009, 01:11:44 pm »
   Sorry, I ment buffalo mini's private address been added as trusted site. The error is: Line: 7 Car: 2 Error: Object expected. Code: 0 URL: http://192.168.1.48/cgi-bin/top.cgi Not realy speaking to me.

disputator

  • Buffalo
  • ***
  • Posts: 159
Re: No left menu after GUI login LinkStation Mini
« Reply #5 on: May 18, 2009, 04:34:45 pm »
   We already head it one time here. What did help was forcing a firmware upgrade because the GUI was damaged. The How-to is available here. Press Storege and on the top.

Bgateux

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: No left menu after GUI login LinkStation Mini
« Reply #6 on: June 29, 2009, 03:22:06 am »
   

We tried from another workstation, and it worked.

It might be related to IE or FireFox installation on some Workstations.

Thanks.