Author Topic: New LinkStation firmware 1.60 - issues and problems on DLNA  (Read 39525 times)

allmaster

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: LinkStation firmware 1.60 : avi recognized as mpeg2
« Reply #75 on: July 18, 2012, 06:09:38 am »

I think a 1.61 version didn't solve the problem of DLNA 'cause if the trouble are in the new Twonky server


handsome924

  • Calf
  • *
  • Posts: 10
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #76 on: July 20, 2012, 12:17:11 pm »

having the exact same problem. anyone can help?


handsome924

  • Calf
  • *
  • Posts: 10
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #77 on: July 20, 2012, 12:27:30 pm »

after many tries, i read in post, where they say force the network ip in linkstation web setting, it can works.

 

after forcing my linkstation network IP, torrent seems to work again for now.

 

 

go to web settings, login, then choose Network --> Settings

 

enter the fixed ip and DNS, i put opendns (208.67.222.222 and 208.67.220.220)

 

Re-initialize the bittorent again, torrent seems to download again! 

 

will try again tomorrow and update again. 


markpainter

  • Calf
  • *
  • Posts: 10
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #78 on: July 20, 2012, 03:33:57 pm »

For me, the issue was been a halving of speed of access since 1.6.

I have just had to downgrade to 1.58 as it has become unusable on the network.

 

Now everything is back to normal again.

 

Roll on 1.7!


handsome924

  • Calf
  • *
  • Posts: 10
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #79 on: July 21, 2012, 02:25:48 am »

he setting of network IP does not work!

 

the torrent is still not downloading and showing the same error

 

[15:21:58] JS error: [778] TypeError: lang is null
[15:21:56] Request failure #1 (will retry in 2 seconds): action=getsettings&list=1
[15:21:56] Request failure #1 (will retry in 2 seconds): action=getversion
[15:21:56] Request failure #1 (will retry in 2 seconds): action=getxferhist

 

 

this is just frustrating!


wooz

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #80 on: July 27, 2012, 12:50:13 pm »

hello!

 

is this being worked on?

 


drmemory

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1147
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #81 on: July 27, 2012, 01:22:22 pm »

yes, we are working on it, customers need to let us know if they are using magnet links, private trackers, or regular torrents when reporting issues.


allmaster

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #82 on: July 29, 2012, 04:17:37 am »

any news on the DLNA problem on some device like SONY BRAVIA TV?


pbryd

  • Calf
  • *
  • Posts: 13
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #83 on: July 29, 2012, 05:38:55 am »

I too have upgraded to 1.60 and I'm problems with my Sony TV not finding the avi files.

 

Buffalo Linkstation

Sony TV: KDL 26EX320

 

Firmware: 1.60

Twonkey: 6.0.34-dev


andrew_payne

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #84 on: July 29, 2012, 08:03:50 am »

turning off DHCP, and adding open DNS (208.67.222.222) got both magnet links and improved my speed (had an non magnet torrent downloading before)  twice the speed it was before, 

 

1TB linkstation, CHL v2, firmware 1.57


allmaster

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #85 on: July 29, 2012, 01:11:52 pm »

pbryd wrote:

I too have upgraded to 1.60 and I'm problems with my Sony TV not finding the avi files.

 

Buffalo Linkstation

Sony TV: KDL 26EX320

 

Firmware: 1.60

Twonkey: 6.0.34-dev


welcome in the club

 

solution: back to 1.57 Firmware (link in page 5)

 


pbryd

  • Calf
  • *
  • Posts: 13
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #86 on: July 29, 2012, 02:57:49 pm »

At the moment I have a PS3 also connected to the TV, so losing the media server on the TV doesn't cause too much of a problem.

 

Having said that, it would be nice to watch the TV without the noise and heat the PS3 (fat model) produces.

 

I don't fancy rolling back the firmware so I'll wait for 1.61 and hope they have a fix for it.

 

I'm pretty impressed with this buffalo linkstation NAS so far.

 

Pbryd


kevinbeijing

  • Calf
  • *
  • Posts: 8
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #87 on: July 30, 2012, 12:56:40 am »
Anyone know if the the 1.58 link include the .dmg for mac users? Thanks, Kd

narong30

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #88 on: July 31, 2012, 07:32:42 am »

I face this problem  : [20:08:21] JS error: [778] Uncaught TypeError: Cannot read property '262' of null

How to solve it? 

 

I'm using the 1.60 firm ware. 


dt-ls

  • Calf
  • *
  • Posts: 1
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #89 on: August 01, 2012, 06:09:33 pm »

I have this exact same issue (JS error: [778] Uncaught TypeError: Cannot read property '262' of null), but have not upgraded to the new firmware. I'm on 1.56 and I use normal torrent files, not magnetic links. I've tried switching DHCP off (suggested above), but still get the error. Also tried a reboot of both my router and my LS-CHL - nothing fixes it. I have noticed that not all torrents fail.

Right-Clicking on the torrent once in BT and going to properties, adding udp://tracker.1337x.org:80/announce gets it going.

Thanks