Author Topic: New LinkStation firmware 1.60 - issues and problems on DLNA  (Read 39334 times)

Ringfinger

  • El Toro
  • ****
  • Posts: 322
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #15 on: July 09, 2012, 05:21:57 pm »

I downloaded and instaklled via web interface and I am stuck at this:

 

The machine must be restarted to enable the firmware settings. Please wait until the restart process is complete.

 

It has been well over 10 mins and it is done rebooting.  Now what?

 

Help?


drmemory

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1147
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #16 on: July 09, 2012, 05:27:22 pm »

FW updates can take over 10 mins - if posting issues, please supply all the details requested.


guschdl

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #17 on: July 09, 2012, 05:29:10 pm »

This is my Twonky version: 

 

Version:6.0.42-dev


guschdl

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #18 on: July 09, 2012, 05:33:56 pm »

I downloaded the Firmware manually from support site. When i try to install manually the FW-update i get the following message:

 

PC and Linkstation Firmware are the same. Updating is not necessary.

 

How can i reinstall the firmware ?


Ringfinger

  • El Toro
  • ****
  • Posts: 322
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #19 on: July 09, 2012, 06:00:08 pm »

I just closed the window and re-entered the IP address for the NAS and it seems fine now.


guschdl

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #20 on: July 10, 2012, 01:25:03 am »

Which window do you mean ?


drmemory

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1147
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #21 on: July 10, 2012, 08:27:18 am »

He's refering to the browser window.


Ringfinger

  • El Toro
  • ****
  • Posts: 322
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #22 on: July 10, 2012, 08:37:50 am »
Exactly! Works fine now.

drmemory

  • Big Bull
  • *****
  • Posts: 1147
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #23 on: July 10, 2012, 10:03:48 am »

Ringfinger - which browser, and version number, were you using that wasn't giving you a comopletion notice that the FW had finished loading to the linkstation?

To all readers - if your browser isn't showing completion of the FW upload - please include Browser type and revision of browser.


guschdl

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #24 on: July 10, 2012, 10:06:35 am »

I had also the problem with the completition notice for restart, my browser is firefox 13.0.1.

 

This morning i tried to watch movies and it seemed to work normally. I have to try this again and watch a movie for a longer time.


allmaster

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #25 on: July 10, 2012, 10:30:39 am »

I didn't use the browser for the update!

I downloaded the archive "LS-series-fw160_fwwin.zip”, unpacked, launched the executable, and when it has finished, it said that it worked.

Now I've tried to reset to factory default but nothing has changed.... avi file are still unreachable from my SONY BRAVIA TV

 

I'm seriously thinking of downgrading the firmware to the previous stable version (1.57)

 


mjs2012

  • Calf
  • *
  • Posts: 7
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #26 on: July 10, 2012, 11:11:33 am »

If downgrading to 1.57 is an option I would really appreciate it if you could let me know how to do it- I have experienced the exact same issue with my Sony TV since installing 1.60


allmaster

  • Calf
  • *
  • Posts: 15
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #27 on: July 10, 2012, 12:04:25 pm »

It works .... :D

 

but the led now it's always orange (because it detects the update online) and I feel blue 'cause I like the blue :-(

 

to downgrade you need the zip file of 1.57 version and then modify "LSUpdater.ini" to set flags VersionCheck = 0


Taxandra

  • Calf
  • *
  • Posts: 2
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #28 on: July 10, 2012, 12:57:57 pm »

after upgrading my LS-WX4.0TL to 1.60, more than half of the movies will not play annymore

I use a Samsung bd-d5100 blueray

It also gets disconected all the time


Ringfinger

  • El Toro
  • ****
  • Posts: 322
Re: New LinkStation firmware 1.60 has been released... outside of US
« Reply #29 on: July 10, 2012, 01:00:43 pm »

Firefox 13 is my browser.