Buffalo Forums

Products => Wireless => : Seritti March 10, 2019, 07:23:44 PM

: Connected to router, but not internet.
: Seritti March 10, 2019, 07:23:44 PM
I know I do not have as much information as I should, but this problem occurred out of nowhere. I was able to connected to my wireless router without issue for 6 months, and then suddenly I was no longer connected. I tried to reconnect, and I put in my key, but instead of connecting, it asks for additional information to take me to the settings login page. If I do that, it just takes me to the settings (as expected), but I still cannot actually connect to the internet. On my P.C. it will continuously show the little yellow limited connectivity icon. Any ideas? The settings show the internet icon with a big red X through it.

I wish I could give you more info about the model, ect, but I am submitting this at work (because I cannot at home). This is a last effort that I was not planning, so I did not bring any information with me. Perhaps I can tomorrow. Thanks in advance all.
: Re: Connected to router, but not internet.
: josephkarl April 04, 2019, 12:51:11 AM
The internet issue is also happening with me as the internet is not available and I am not being able to access my outlook account and it is giving outlook 0x8004010f (https://emailsupports.net/fix-outlook-error-0x8004010f/) while accessing that.
: Re: Connected to router, but not internet.
: dsc April 16, 2019, 02:18:39 PM
What if you connect a PC directly to (let's say) a cable modem that the router is connected to? If that fails, then the internet service (ISP) may be failing.
: Re: Connected to router, but not internet.
: adamdevine April 28, 2019, 10:45:50 PM
Because of the server issue. You lost connectivity but if you restart it then it works properly.
: Re: Connected to router, but not internet.
: samjonas May 10, 2019, 06:54:21 AM
I had the same problem... thank you
: Re: Connected to router, but not internet.
: jack890 July 09, 2019, 01:23:00 PM
it will be goof if you can provide more info about the router, i recently purchased archer c6 and had similar problem when i connect it to smart TV  :) (https://freerobuxcodes.net/)