Buffalo Forums

General => Idea Exchange Discussion - for Idea Exchange comments => : eze January 26, 2012, 03:29:44 AM

: After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu missing
: eze January 26, 2012, 03:29:44 AM

After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu is missing, 

I dont know how to resolve the problem, This happen after update my firmeware.

Please if there is any one facing the same problem can he/her help me concerning,

Thanks.

: Re: After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu missing
: av4st January 29, 2012, 07:12:56 PM

Left Pane is the system information..... i upgraded my firmware but it seem ok on my device....

 

what web browser you used?

 

is your browser upgraded too?

 

you could change your system info too or change all information....

 

 

Hope it can help....

: Re: After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu missing
: eze January 29, 2012, 08:07:20 PM

Hi, thanks for taking your time for sharing what you have about this situation,

Iam using Firefox mozila as my default browser.

 

And my browser  is upgraded too i mean version 9.0

And how to change my system info too or change all information???

Thanks again.

: Re: After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu missing
: av4st February 03, 2012, 07:13:49 PM

can you post screen shot here

: Re: After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu missing
: RockOz June 01, 2013, 05:27:16 PM

I had the same problem. I turned off My Symantec firewall AND virus protection, and the left menu showed right up. Now when ever I log on I just need to remember to preemptively turn those 2 things off and it works.

Also, I use IE and have the latest firmware.

: Re: After login to LinkStation Buffalo through my web browser the left menu missing
: shakir January 09, 2014, 01:34:47 AM
hi just now i have purchase tera station 5400d any one can help to configure, i need to take backup for Exchange server